Kimalainen

Vähän meistä

Kimalainen on pieni yritys Paraisilla, lähellä Turkua. 1950- luvulla rakennetun talon alakerrassa on pieni verstas, pienen puualan tekijän peruskoneet ja työpöytä, jossa varsinainen intarsiatyö tehdään.

Kimalainen on ollut yrityksenä vuodesta 2004. Intarsian tekeminen oli harrastus jo vuodesta 1996, mutta yrittäjyys houkutti. Vuosi 2019 on siis jo viidestoista tällä ihanalla ja rankalla tiellä.

Verstas on avoinna sopimuksen mukaan. Osoite on Koivuhaankatu 9, 21600 PARAINEN. Yhteydenotto mieluiten sähköpostilla etukäteen.

Käsityönä tehdyt intarsiatuotteet ovat hyvä lahja kenelle vaan sekä tietenkin itselle hankittu mieleinen tuote. Jos sinulla on joku idea tuotteeksi tai kuvamalliksi, ota yhteyttä sähköpostilla.

Ja kuten usein on sanottu, työtavan ja materiaalin vuoksi jokainen työ on ainutlaatuinen. Kun hankit itsellesi jonkun tuotteen, kellään muulla ei samanlaista ole.

Tietosuojakäytäntö

Kimalainen, y-tunnus 1922448-5, yhteyshenkilö Kirsi Laitinen, osoite Koivuhaankatu 9, 21600 Parainen, sähköposti kirsi@kimalainen.fi.

Kimalainen sitoutuu noudattamaan ehdotonta vastuullisuutta henkilötietojen käytössä. Kunnioitamme tietosuojalainsäädännön mukaisia henkilön oikeuksia. Sivuilta ei kerätä evästeitä.

Kimalainen ei kerää asiakasrekisteriä. Tilaustöiden yhteydessä saadut yhteystiedot poistetaan toimeksiannon valmistuttua.

Kirjanpitolain mukaisesti laskuissa olevat tiedot säilytetään vain niihin tarkoitetuissa dokumenteissa niistä laissa säädetyn ajan.

Kimalainen ei käytä henkilötietoja markkinoimiseen.